Autómentés – Azonnali segítség

Balesetes, üzemképtelen járművek tréleres mentése és szállítása
bel- és külföldön egyaránt, nagykanizsai telephelyről, éjjel-nappal.

Megbízható autómentő a nehéz helyzetekre

Mindenkivel előfordult már, hogy autója lerobbant vagy egy durrdefekt, esetleg baleset következményeképpen mozgásképtelenné vált. Ilyenkor tudjuk, hogy autómentőt kell hívnunk. Ám nem ritka, hogy a szakszerű segítségre órákat kell várnunk, majd a kiérkezés után szembesülünk vele, hogy abból a pénzből, amiért elszállítják autónkat, akár a javítás egy részét is meg lehetett volna oldani.
Megbízható, gyors és tapasztalt autómentőt keres, akik a legkülönfélébb esetekben is szakszerűen elszállítják autóját? Akkor ne keressen tovább! Non-stop autómentő szolgálatunkra számíthat a bajban! Bármikor hívhat minket és mi rövid időn belül kiérkezünk Önhöz, készen arra, hogy elszállítsuk autóját! Az ország egész területén tevékenykedünk, de akár még külföldön történt esetekhez is hívhat minket! Kifejezetten erre a célra tervezett trailerünkön a legtöbb autó típus biztonságosan és szakszerűen szállítható, még rossz útviszonyok között is!
A legváratlanabb helyzetekben FecóFuvar!

Jól tudjuk, minden, ami elromolhat, el is fog romlani. Nincs ez másként a személygépjárművek esetében sem. Ráadásul mindig akkor történik meg a baj, mikor a legkevésbé számítanánk rá. Az autómentés korunk mindennapi tevékenysége.

Egy megbízható autómentő segítségével a legváratlanabb helyzetekből is kikeveredhetünk. Milyen esetekben szükséges az autómentés?

  • Defekt – Sok esetben ez helyben orvosolható, ha birtokunkban van a kellő tudás (esetleg a műszaki könyv) és a szükséges eszközök. Ellenkező esetben mindenképpen kérjen autómentést, mielőtt még nagyobb baj származna belőle!
  • Motorhiba – Van, hogy egyszerűen felforrósodik a hűtővíz, esetleg más apró hiba merül fel, melyet akár telefonos segítséggel sikerülhet kiküszöbölni. Ha azonban nagyobb a baj, hívjon megbízható szakembert!
  • Kisodródott, felborult vagy karambolos gépjármű
  • Más, ismeretlen eredetű műszaki hiba

Bármilyen probléma merül fel, a FecóFuvar segítségére van! Hívjon minket bizalommal, a nap bármely szakaszában, hiszen non-stop autómentéssel várjuk!

Vontatóautóinkról

Vontatóautónk, MITSUBISHI PAJERO összkerék meghajtású 3300 kg vontatási össztömegű. Szállítható személyek száma 7 fő.

Egyedi építésű trélerünk 6 méter hosszú, 2,1 méter széles és 2,7 tonna terhelhetőségű. Billenthető, rámpái az autó méreteihez állíthatóak és 6 tonnás elektromos csörlővel szerelt.

Kérdése van? Írjon nekünk vagy kérjen ingyenes visszahívást az űrlap segítségével!

Nagykanizsa, Dózsa György utca 158.

Adatkezelési hozzájárulás